حجت الاسلام مهدی عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در طول حیات خود و با توجه به مأموریتها و رسالتهایی که داشته امروز جز نهادهای انقلابی است که علیرغم همه فرازها و فرودها دستاوردهای قابل توجهی داشته و با حضور فعالان فرهنگی توانسته خدمات فرهنگی خوبی را به جامعه ارائه بدهد اگرچه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی در گام اول متولی خدمات فرهنگی به تشکلهای مردم پایه است که با او در ارتباط هستند و این تشکلها در قالب ساختار هیأت، ساختار دارالقرآن و ساختار مسجد با فعالان قرآنی، هیأت مذهبی، پیشکسوتان عرصه مداحی و شعرای آئینی که پا به عرصه مداحی گذاشتهاند هستیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: با توجه به این مسئله که ۴ طیف مهم مبلغان، مداحان و شعرای آئینی مدیران، هیئات مذهبی و فعالان قرآنی بهعنوان ۴ طیفی که بهعنوان حلقههای میانی وظیفه ارتباطی بین سازمان تبلیغات، مردم و مخاطب را برعهده دارند بخاطر اینکه یکی از راهبردها در دوره تحولی اخیر بحث انسجام و هماهنگی هرچه بیشتر در تشکلهای مردم بود.
حجت الاسلام عباسی با اشاره به رسالت سازمان تبلیغات گفت: بنیاد هدایت برای ساماندهی امور مساجد و ائمه جماعت برای انسجام بخشیدن به فعالیت رسانهای و تولید محتوا پیش بینی شده و هم اکنون تشکلهای دینی در یک قامتی که هیأتهای مذهبی در آن عضو هستند و شعار آئینی و کانون مداحان با آن همراه هستند این بخش را پیگیری میکند و سازمان دارالقرآن هم متولی امور قرآنی است.
وی افزود: امروز سازمان تبلیغات اسلامی با گستره وسیعی از ادارات کل که در تمامی استانها حضور دارند و توابع شهرستان با در اختیار داشتن حدود ۲۰۰ مدرسه، خبرگزاری مهر، حوزه هنری، سازمان دارالقرآن دانشگاه سوره و مجموعههای متنوعی که بهصورت مؤسسات و بنیادهای متصل به او حلقه اصلی سازمان هستند، مشغول فعالیت هستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تصریح کرد :۲ رویکرد مهم در فضای پیش روی سازمان تبلیغات بحث مردمیسازی تبلیغ از یک رو و توسعه میدان مخاطب از سوی دیگر است چیزی که در گام دوم بیانیه انقلاب جز ارکان مهم بوده که کارها به دست مردم سپرده شود و از حالت تصدیگری خارجشده و به حالت تنظیمگری و تسهیلگری رود کنیم.
حجت الاسلام عباسی با اشاره به توسعه میدانی مخاطب گفت: رویکرد دیگر توسعه میدان مخاطب است میتوانیم مخاطب آموزهها و محتوا و معارف اسلامی را توسعه دهیم و در حال پیگیری برای تحقق آن هستیم.
وی افزود: در خصوص استان مرکزی چهار راهبرد کلان را در طی یکسال و نیم اخیر پیگیری کردیم ازجمله ظرفیتسازی، کادرسازی و شبکهسازی و گفتمان سازی بود که ذیل هرکدام از اینها سعی کردیم در درون ساختار سازمانی خودمان و ساختارهای وابسته چهار راهبرد را در ۲ حوزه سرمایههای انسانی و حوزه چابکسازی ساختارها پیگیری کنیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: امروز تمام سعی ما این بوده که بتوانیم در ظرفیتسازی مکانها و فضاها و جایگاههایی را برای هرچه بیشتر شدن فضای معنوی و فرهنگی از لحاظ کمی و کیفی استان رقم بزنیم.
حجت الاسلام عباسی با اشاره به فعالیت هئیات مذهبی گفت: در مجوزهایی که به هیئات مذهبی دارالقرآنها داده شد سازمان تبلیغات به صورت جدی در امور مساجد ورود کرده و هم اکنون مسئولیت کمیته جذب، آموزش و نظارت بر ائمه جماعات و هیئتامنای مساجد و حسینیههای استان در اختیار سازمان است.
وی افزود: سازمان از حیث کادرسازی با برگزاری اردو برای بیشاز هزار نفر و دورههای توانمندسازی که برای فعالان فرهنگی برگزار کرده کارنامه قابل قبولی داشته است.
وی افزود: شکل دهی کانون رویش تربیت مبلغ ویژه خواهران بود که یکصد خواهر طلبه در اراک در مرکز تربیت مولد مشغول آموزش هستند و حدود ۱۲۰ روحانی مستقر شبکه شهر و روستا در طول یکسال گذشته نیز در لواسان و مرکز استان آموزش دیدند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: مبلغان دانشگاهها، اساتید دانشگاهها و گروه معارف دانشگاهها، مسئولین نهاد در پروژههای مشترکی که با نهاد داشتیم در دورهها شرکت کردهاند.
حجت الاسلامعباسی با اشاره به دیگر فعالیتهای سازمان گفت: بخش سوم شبکهسازی بوده و رویکرد و راهبرد سازمان اتصال مجموعههای فرهنگی درون سازمانی و برون سازمانی به هم است به گونهای که حالت شبکه به صورت آرام و تدریجی شکل بگیرد و از پراکندگی و فعالیت جزیرهای جلوگیری شود.
وی افزود: امیدواریم نویدبخش همگرایی بین نهادی در سطح فعالان فرهنگی با توجه به مجموعه برنامههای مشترکی که تا به امروز در اقصی نقاط استان برگزار شده باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: در نهایت بهدنبال ترویج گفتمان اسلام ناب هستیم که مهمترین راهبرد، حضور در مراکز علمی نخبگان بوده و برنامههای متنوعی در سال ۱۴۰۰ برگزار کردیم و امیدواریم در سال ۱۴۰۱ هم با توجه به اینکه مسیر ریلگذاری شده بتوانیم به هدف مطلوب و نهایی سازمان برسیم.
نظر شما